Onze klanten

Deze hoofdrubriek bevat 0 rubrieken:

In Gouda, Veenhuizen en Soesterberg zetten alle medewerkers van SSC-I iedere dag een stapje extra om onze klanten te ontzorgen op ICT-gebied. Wij zijn pas tevreden als zij dat ook zijn. Daar kunnen wij natuurlijk van alles over vertellen, maar liever laten wij onze klanten zelf aan het woord.

Raad voor de Kinderbescherming

De Raad voor de Kinderbescherming is onder meer verantwoordelijk voor de coördinatie van taakstraffen van jongeren. Het vinden van een passende werkplek kan lastig zijn. Daarom bouwde SSC-I een app die alle werkplekken letterlijk op de kaart zet. Anne Azimi, projectleider bij de RvdK, vertelt over de samenwerking met SSC-I.


Lees hier het gehele verhaal.

Dienst Vervoer & Ondersteuning

De Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O) van DJI verzorgt onder andere het vervoer van arrestanten, gedetineerden en vreemdelingen. DV&O is ook verantwoordelijk voor Elektronische Monitoring (EM), beter bekend als de enkelband. Dat vraagt nogal wat ICT. Jelte Penninga, directeur Operatie en plaatsvervangend algemeen directeur DV&O over de samenwerking rond het plansysteem DRIFE hielp ontwikkelen.


Lees hier het gehele verhaal.